به گزارش خبرنگار مهر ، سید مهدی سید محمدی در اولین همایش خردسالان و زبان تخصصی افزود: در حال حاضر بیش از 11 هزار مهد کودک در سراسر کشور تحت پوشش و نظارت سازمان بهزیستی قرار داند که این این مهدها به 550 هزار کودک خدمات آموزشی و تربیتی ارائه می کنند.
وی خاطر نشان کرد : شکوفایی استعدادها و بررسی زمینه های رشد کودکان ، ارتقاء شاخصهای کمی و کیفی در حوزه کودکان از جمله موضوعاتی است که دغدغه جدی مدیران بهزیستی است به طوری که در این زمینه اقدامات و برنامه های زیادی صورت گرفته است.
سید محمدی گفت: البته با شاخصها و استانداردهای بین المللی در زمینه آموزش کودکان فاصله داریم اما در طول یکسال اخیر رشد قابل توجهی در تحت پوشش قرار دادن کودکان در مهدهای کودک صورت گرفته که امیدواریم تا پایان برنامه چهارم به شاخصهای قابل قبولی دست پیدا کنیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: باید برای بالابردن شاخصها و استاندارهای مهدهای کودک تسهیلات و امکانات بیشتری در اختیارمدیران مهدها قرار دهیم و سپس از آنان بخواهیم که مطابق استاندارهای بین المللی عمل کنند.
وی افزود: گسترش خدمات فرهنگی ، تربیتی و آموزشی در مناطق محروم از جمله برنامه های بهزیستی است که برهمین اساس نیز در سال جاری 20 میلیارد ریال برای کمک به توسعه در امر فرهنگی ، تربیتی کودکان در نقاط محروم و غیر برخوردار اختصاص یافته است.
سید محمدی در خصوص ارتقاء شاخصهای منابع انسانی در مهدهای کودک نیز گفت: در سال جاری برای 30 درصد 32 هزار مربی مهد کودک دوره های آموزشی حضوری و غیر حضوری برگزار کردیم و در سال آینده نیز این آموزشها بصورت گسترده اجرا خواهد شد .
وی به مشکل محتوای متون آموزشی در مهدهای کودک اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر وحدت رویه در متون آموزشی مهدهای کودک وجود ندارد وبه منظور یکپارچه کردن متون آموزشی مهدهای کودک در سراسر کشور با استفاده از کارشناسان و متخصصین پژوهشهای لازم انجام شده و در سال آینده محتوای واحد آموزشی برای مهدها ارائه خواهد شد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی از اجرای طرح فقر زدایی از ساماندهی نظارت به مهدهای کودک خبر داد و افزود: در سال آینده با برنامه ریزیهای انجام شده نظارت مهدهای کودک در سراسر کشور ساماندهی و نظام مند خواهد شد.
نظر شما